2009. augusztus 19., szerda

Stumpf azt kérdi: Miért hülyült meg Bächer Iván?

Stumpf András, napijegyzet@hetivalasz.hu
a Heti Válasz Online - 2009.08.19. - hasábjain a személyes érintettség okán kért szót a Bächer-ügyben. Lásd!
Szerzőnk - Stumpf - ezzel zárja sorait:

"Szóval nem, nem gondoltam én egy percig se, hogy tényleg a „fasisztákra" fog szavazni Bächer. Világos volt, hogy ez már megint az „értetek haragszom". Első cikkében ugyan nem értettem, mégis hogyan jöhetnének a „fasiszták", ha egyszer tizenegynéhány százalékon állnak - feltettem ugyanis, hogy a Jobbikra gondol. Ez a második, mentegetőző, a gyűlöletét nyíltan vállaló írás legalább tiszta vizet önt a mocskos bögrébe. Fasiszta tehát mindenki, aki nem baloldali. Remek. Tényleg csak egy kérdés maradt.„Miért hülyült meg ez az ember?" "
Lám!
Folyik a társasjáték. Stumpf is alapból feltette, hogy Bächer elvtárspajtás a Jobbikra "gondolt" amikor a "fasisztaveszélyt" festi az égre. Jól látja Bächer motivációit, azaz a Jobbik lefasisztázásának - szoros kapcsolatba hozását a fasisztákkal, fasizmussal - szándékát. Az áztatást, azzal leplezve (Bächer) hogy előadta a nagyjelenetet, azaz az "Érted haragszom" költői figurát.
Bizony madárnak - tollas hátúnak néznek - minket ezek a fiúk. Stumpot is beleértve. Az idézőjeleket ugyanis kevesen nézik ebben a felületes világban. A fidesznek is "jól jön" ha a növekvő leendő ellenzékét gyengítik. A nemzetnek pedig elemi érdeke, hogy ezt a politikai garnitúrát - mint város a rossz számadót - elcsapja. Ettől az összefonódott - kicsi az ország - garnitúrától jó már nem várható. Amit nem oldottak meg húsz év alatt, azt a következő negyven évben sem fogják. Kutyából nem lesz szalonna.
A hadseregekben elemi szervezési módszer az időszakonkénti átszervezés, amikor a hivatásos állományt átmozgatják, ugyanis az összefonódások, a pozíciókkal való visszaélés viszonylag rövid időn belül - az emberi természetből fakadóan - kialakul. Lehetséges. Ami pedig lehetséges azt meg is teszik. Az összefonódások, a korrupció egyaránt jellemző a kormányon lévőkre és az ellenzékre egyaránt. Végül is ebben a kapitalistának nevezett - amúgy gyarmati - rendszerben ez is törvényszerű, hiszen a pártpénzeket valahogy ki kell gründolni, és ahhoz csak a korrupción keresztül, a hatalmi pozíciókkal való visszaéléseken keresztül vezet az út. Helyesebben az ányékhatalom, a pénzhatalom rendezi ezt így, hogy a politikusokat is ilyen módon pórázon tartsa.
A FIDESZ is volt kormányon, egyben már a "rendszerváltáskor" is jelen volt. Messze nem szeplőtlen. Bizony nem lehet egyszerre dugni is, meg szűzen is maradni. Kárpótlásul a volt rendszerváltó fiatalságnak, akik mára ugyanolyan vén és korrumpálódott szarosok gyülekezete, mint az én nemzedékem volt a rendszerváltás idején, akik ugye a 35 éves korhatár korlát miatt be sem léphettünk a FIDESZ-be. Bizony fiúk: Megy az idő, fogy a tisztesség. Ám vigasztalódjatok Voga processzor dalával, amire itt kattanhattok. Katt!
Az úgynevezett "politikai elit" tagjai meglopták magukat (minden parlamenti pártot beleértve, bent sem lehetnének másként) - volt idő is és lehetőség - így hát nyugodt lélekkel - végkielégítés nélkül - el lehet csapni őket, helyet adva az azóta felnőtt új nemzedéknek, a mai harmincasoknak és negyveneseknek. No és ezek, azaz ők tömörülnek a Jobbikban. A mai harmincasok negyvenesek. El kell hajtani hát a hamis számadókat és hamis bírókat, majd bizalmat kell szavazni azoknak, akik benne vannak a sűrűjében, kisgyermekeket nevelnek és egzisztenciát építenek. Ugyan semmi garancia nincs arra, hogy az újak nem fognak lopni, csalni, hazudni. Sőt! Ugyan ők mitől lennének más minőségek? Genetikailag nem jobbak. Viszont motiváltabbak! Mert az ő és gyerekeik jövője a tét. A nemzeti vagyonnal való elszámoltatását - ami kikerülhetetlen - szintén csak ők lehetnek képesek a hatalom eszközével lefolytatni és visszaállamosítani a nemzet megélhetéshez, megmaradásához elengedhetetlen stratégiai iparágakat, javakat és azokon munkát, megélhetést teremteni a nemzetnek. (Cigányokat is beleértve.) Ők lehetnek csak képesek levenni rólunk a rabigát, az adósságspirált.
Ők még "tiszták"! Éppen hogy ezért is kenik szarral - versengve - őket, az Jobbikot. A Globális Pénzhatalom hazai ügynökei ezért fasisztázzák. Majd még terroristázni és rasszistázni is fogják kórusban. Borítékolni lehet. Érthető is, mert minden idegen hatalom, mint ördög a tömjénfüsttől fél a magyar, önkéntes, szervezett (és fegyveres) erőktől. Ezért "tiltották be" a Magyar Gárdát. ( És ezért szüntették meg - jogutód nélkül - a Munkásőrséget is. Ezért építették le a Magyar Honvédséget, azaz szüntették meg az önkéntességen alapuló fegyveres szervezeteket. Hogy a pénzhatalom által lefizetett - egzisztenciálisan függő - emberek kezében lehessen csak fegyver. Ezért nem tarthat a magyar állampolgár fegyvert. Mert ha fegyvere lenne - és megszervezhetné magát - esetleg még érvényesíteni lenne képes jogait és érdekeit is. Petőfi ezt a helyzetet anno így reagálta le? "Ide vele régi kardunk!")

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése