2011. június 16., csütörtök

Bohócforradalom, Forgatókönyv


A Népszabadság értesülései szerint elkészült a június 16-ra meghirdetett “bohócforradalom” menetrendje. A szervezők mindenkit várnak a tiltakozásra, aki úgy érzi, a jelenlegi kormány bohócot akar csinálni belőle.
Mi, fegyveres és rendvédelmi dolgozók, az állam, az állampolgárok, a jogállamiság és az állampolgárok jogainak védelmére tettünk esküt, ezért felszólítunk minden magyar állampolgárt, civil és társadalmi szervezetet, szakszervezetet, hogy hazánk és alkotmányos jogaink védelme érdekében csatlakozzon a kezdeményezésünkhöz! A ,,fülkeforradalommal” szemben legyen békés ,,bohócforradalom”! – áll a szervezők közleményében. A “bohócforradalmat” Árok Kornél és Kónya Péter, a közelmúltban tartott rendvédelmis demonstrációk főszervezői magánemberként hirdették meg.
A forgatókönyv szerint június 16-án délben az Alkotmány utcában kezdődik a tiltakozás, majd a “bohóc nép” este kilenckor fáklyákkal a Sándor-palotához vonul. A szervezők azt kérik, hogy mindenki bohócnak maszkírozva jöjjön: az is, aki eleve nem támogatta a Fidesz hatalomra jutását, és az is, aki a nemrég elfogadott törvénymódosítás alapján, bizalomvesztés miatt, visszamenőleges hatállyal visszavonná a FIDESZ-KDNP-re leadott szavazatait.
“Mindenkit várunk, aki úgy érzi, a jelenlegi kormány bohócot akar csinálni belőle! Az Alkotmány utcában felállított szavazófülkékben a hatalom valódi birtokosa, a nép nevében, mondjuk ki együtt, hogy elég volt!” – olvasható.
Megjegyzés: Pintér Sándor valamennyi aktív rendőrt berendelt a munkahelyére, ahol malmozhatnak az helyett hogy részt vennének a bohócforradalomban. Nehogy már bohócot csináljanak magukból, bízzák azt is a kormányzatra.
Mottó: Minden baloldali és jobboldali gyanús. Kommunista, fasiszta egykutya, rossz iparos. Idegen hatalom ügynöke. /Illetékes Bajtárs/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése