2009. július 6., hétfő

Fordulóponton a magyar nemzeti ellenállás

Ezen a nyáron, július 4-én, a pozsonyi csata ezeregyszázkettedik és az Erzsébet hídi csata hetedik évfordulóján fordulóponthoz érkezett a magyar nemzeti ellenállás története.
Vona Gábor, az üstökösként előretörő új erő, a Jobbik elnöke megtette azt, amit pont hét évvel ezelőtt, a jelenlegi diktatúra kezdőpontját jelentő „hídfoglaláskor” az ellenzék vezetőjének és vezetőinek meg kellett volna tenniük.

Ezt a gyökeresen más, zsigereiben is MÁS, a „rendszerváltás” utáni Magyarországon teljesen újszerű politikát folytatja majd a Jobbik, meggyőződésem szerint minden más lehetséges területen is. Ugyanígy szolidaritást vállal a gazdákkal, a kisvállalkozókkal, a munkavállalókkal, nem „előkelő idegenként”, viselkedik a honfitársaival, hanem sorsközösséget vállalva, melléjük állva, a helyzetüket átérezve. Magyarként, s érzőszívű emberként. S a Jobbik Magyarországért Mozgalom – reményeim szerint a többi ellenzéki erővel együtt, őket elszántságra és bátorságra rábírva – vissza fogja venni Magyarországot azoktól, akik elrabolták, túszul ejtették. Mert nekünk, magunkfajtáknak csak ez az egy hazánk van.
Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Szeretettel: Morvai Krisztina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése