2009. szeptember 24., csütörtök

Bajnai USA zsidó ügynöki szerepet vállal

Hír: "Bajnai az idegengyűlölő és rasszista csoportosulásokkal szembeni kemény és következetes fellépésről biztosította az egybegyűlteket, valamint az ország legnagyobb feladatának a cigányság helyzetének orvoslását nevezte meg – emlékezett vissza a találkozóra Sanders. "
Forrás FN

Kommentár: Aki nem ért egyet az USA politikájával, az ugye egyesek olvasatában idegengyűlülő és rasszista, és a regnáló magyar kormány keményen és következetesen fellép ellene. Üzenet értéke van ugye? Az USA kezében a cigánykártya!!!

És még egy elgondolkodtató hír ugyaninnen:
"Bajnai Gordon csütörtök reggel, itt tartózkodásának utolsó napján, az elegáns Park East Zsinagógában találkozik amerikai zsidó szervezetek képviselőivel. Itt alighanem újra előkerül az a magyar kezdeményezés, amelynek értelmében a kormány kezdeményezi egy budapesti központú, közeljövőben megvalósuló Népirtás Megelőzési Központ létrehozását, amely az egész világon monitorozná és figyelmeztetné az embereket azokra a térségekre, ahol a népeket faji, vallási, politikai vagy etnikai alapon veszélyeztetnek.
Kommentár: Milyen magyar kezdeményezés?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése