2009. szeptember 26., szombat

Ne cigányozz!

A magyarországi cigány társadalom súlyos mélyszegénységbe taszítottsága az úgynevezett rendszerváltás következménye. Nem mi magyar emberek, hanem a külfüldi befektetőknek nincs szüksége az ő munkaerejükre, azaz a multiknak. A multik így a meteriális javak - nemzeti vagyon - és piacok megszerzésével egyszerűen a jog eszközével kiszorították a munka világából a cigányságot, lényegében tokkal, vonóval. A cigányság erre - mint minden déli eredetű nép - genetikai választ adott, azaz jeletős szaporodásba fogott. Ennek a jelentős - a munka világából kistorított - szaporulatnak a "hozadéke" az hogy lélekszámukra tekintve ma a magyar nemzetnek minimum a 10 %-át teszik ki, ami egyben már a kalandor politikának puha terep, ugyanis rendkívüli mértékben befolyásolhatók helyzetüknél fogva. Egyszerűen arra szavaznak aki többet ígér és közben oszt is.
A magyar cigányság számbavételére , valódi helyzetének a feltárására az USA zsidó lobbynak a hazai médiára és a törvényhozásra gyakorolt befolyása miatt jelenleg sincs mód. Ugyanis aki ezzel próbálkozik, azt lerasszistázzák, lefasisztázzák, megfélemlítik. A hazai cigányság lélekszámának kimutatásra nem ezért nem nyíílik med, mert ők nem akarnák vagy mi magyarok, hanem azért mert az t az USA zsidó lobby egyszerűen nem engedi, ugyanis ezt követően joggal merülne fel a magyar zsidóság lélekszámának a feltárására, azonosítására is, miáltal nyilvánvalóvá válna az az USA zsidó ügynöki hálózat, amely behálózza a magyar tudományos, gazdasági és politikai szférát. Nyilvánvalóvá válna az az egésségtelen befolyás, amellyel egy idegen hatalom behálózza a magyar nemzetet, annak életét.


A magyar - és a Kelet-Európai - cigányság mélyszegénységbe taszításának első számú vádlottja - már ha lenne ilyen büntető per - a Globális Pénzügyi Diktatúra és annak irányítói, szervezői, az USA zsidó lobby és ügynökhálózata.


Ők szaporították ránk ezt a mára valóban nehezen, és egyre nehezebben kezelhető és integrálható népességet, így nekik is kell fizetni a számlát a konfliktusok kezelésére. Mert valódi megoldás ma már nem is látszik. Együtt kell már élni nekünk is egy tőlünk lényegesen eltérő kultúrájú és életvitelű népességgel, mint az USA telepeseknek anno az indiánokkal, avagy az Ausztráloknak a bennszülöttjeikkel. Az elmúlt húsz évben ugyanis a helyzet nem hogy javult volna, hanem lényegesen romlott, éppen a számunkra is összeségében előnytelen globális gazdasági játékszabályok és az EU jogrend miatt.


E helyzet emberséges kezelésének a számláját tehát az USA-nak és az EU-nak kell fizetnie, nem nekünk - szintén a margóra szorított - magyaroknak túladóztatás formájában.


A túladóztatáson túl már "csak" a kamatok vannak, azaz a pénzszivattyú. Amíg az EU Nyugati felén a kamatok jó ha elérik a 2 %-ot, addig nálunk azok 10 % körül mozognak. Ez a kizsákmányolásnak egyik igen hatékony és kemény eszköze. A kizsákmányolás pedig legjobban a legmélyebben lévőket nyomja. Nem véletlen az sem hogy a cigányság soraiban terjedt el a mélyszegénység okán az uzsorakamat, ugyanis köreikben már a puszta lét a tét. Jut ennivaló, vagy sem, és ó borzalom mindez egy olyan országban, amely képes a hazai élelem szükségletei előállításának a tízszeresére.


Soha ne feledjük, hogy a török kiűzését követő német és európai megszállást követően mi magunk sem voltunk jobb helyzetben, mint ma a magyar cigányság. Szabadságharcainkat nyilvánvalóan mi is a mélyszegénységbe szorítás elkerülése érdekében indítottuk. Az 1700 -as 1800-as évek Habsburg börtöneiben az etnikai arányok hosonlók lehettek a magyarságra nézve, mint most a mi börtöneink a cigányságra nézve. A tömeges vagyon elleni bűncselekmények alapja a mélyszegénység és nem a bőrszín, avagy az etnikai hovatartozás.


Ne feledjük azt sem, mogy mi is az EU csóróivá lettünk téve, akiknek bérben csak ötöde jár az osztrákénak, hatoda a németének és hetede a franciának és angolnak. Tessék csak megnézni az EU statisztikákat az átlagkeresetekre nézve!!!


Azt se feledjük hogy a világ zsidóságában és a világ cigányságában a magyar zsidóság és magyar cigányság a TOP-on helyezkedik el, ami éppen a nemzetalkotó nép - a magyar - kiválóságát, tolarenciáját, valódi emberi kultúráját mutatja, így joggal lehetünk büszkék a nemzetközi porondon felmutatott teljesítményeikre, a tudományokban és a művészetekben. Abban a mi kultúránk és teljesítményeink is benne vannak. Mi tartottuk el és neveltük ki őket is. Ők is a azaz a magyar zsidó, a magyar cigány a mi nemzeti kutyánk kölyke. Ahogy mi labancok és kurucok egyaránt.

1 megjegyzés: