2009. szeptember 26., szombat

Ne zsidózz!

Az emberek, ezen belül a magyar emberek megosztásának, a vallási megosztottságon túl az etnikai megosztás a mételye. Magyar ember nem zsidózik, pontosan azért nem mert a magyar nemzet szerves része a magyar zsidóság. A magyar zsidóság pedig nem azonos az USA zsidósággal és ezen belül a "világpolgár" zsidó lobbyval. A magyar zsidóság dolgában autentikus forrás a http://www.mazsihisz.hu/ és ezen belül a magyar zsidóság története.
A cigánykártyát a az USA zsidóság egy része, az USA zsidó lobbi, a Pénzdiktatúra irányítói és szervezői forgatják. Hatalmukat és befolyásukat a bankrendszeren, a médián és ügynökhálózatukon - lefizetett ügynökök hálózata - keresztül fejtik ki.
A számadók időszakonként kötelesek felkeresni gazdájáikat! Ugye? Jól látható nem, kik szereztek "tudást" az USA-ban és kik járnak oda? Jól látható ezek az emberek - ügynökök - milyen szervezeti keretek és milyen célok érdekében munkálkodnak. Nem?
Ne hagyjuk a magyar nemzet összetevőit ( magyar cigányság, magyar zsidóság, na és a további nem magyar identitást őrzők akik válalják is mibenlétüket, a hivatalosan nyilvántartott nemezeti kisebbségeink) a magyar néppel - a magyarsággal - szembe állítani! Mutassunk rá, kik és miért keverik a cigánykártyát! Mutassunk rá a mai "antifasisztákra" akik bizony nem mások, mint az USA zsidó lobby hazai ügynökei, illetve volt szovjet ügynökök és leszármazottjaik egy része.


Nem bűn idegen érdekeket szolgálni, ám egy tisztességes emberi közösségben, családban, hazában, nemzetben annak következménye kell legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése