2009. június 3., szerda

Hallgasd meg a másik felet

Már a rómaiak is tudták
Ha a valóságra vagy kíváncsi, hallgasd meg a másik felet is. Kis hazánk köztudatában 1990 óta a Szabad Demokraták Szövetsége által elindított démonizálás hatására, a Munkásőrség, a munkásőrök szinte embernek is alkalmatlan színben lettek beállítva. Ez hatalmas keserűséggel tötött el mintegy hatvanezer embert és annak családjait.
A médiában, különösen a kilencvenes évek elejént folyt a lejáratás. Ez mögött a lejáratósdi mögött lényegében nem is sokan álltak. Néhány "médiamunkás" igyekezett magát elhíresíteni azzal, hogy ő jól megmondja a frankót és lerántja a leplet, a miről is ... a kikről is?

Itt az ideje annak, hogy mi magunk - volt munkásőrök - és a "rendszerváltók" is elszámoljanak!
Megjelent ugyanis a politikai palettán az az erő, a Jobbik személyében, amely erre az elszámoltatásra politikai akaratot és képességet mutat és remélhetően eltűnik a politikai színről a munkásőrséget démonizáló Szabad Demokraták Szövetsége, a valódi ügynökök, a Moszkvai Nagynéni és az Amerikai Nagybácsi rokonai.
Hiszek az isteni gondviselésben így abban, hogy mindaz a gyalázat és mocsok, amit becsületes, törekvő és rendpárti emberek fejére szórtak, azok fejére száll vissza, akik azt elkövették, mert a munkásőrségnek összesen ha 600 parancsnoka volt, akik nyilván nem sokban - szinte semmiben - különböztek a kor fegyveres és politikai szervezeteinek vezető tagjaitól, ugyanis átjárás volt a szervezetek között - viszont a tagság egyértelműen a társadalom becsületesebb részéből származott.
E tagság napi munkája azok számára vált nyilvánvalóvá, akikben tudatosult az, hogy a korabeli költségvetés a Munkásőrség megszüntetésével nyert ugyan 1 milliárd forintot, ám 5 milliárd forint plusz költség keletkezett a Rendőrségnél, a munkásőrök önkéntes munkájának megszüntével. A költségvonzatokról tehát ennyit.
A Munkásőrség jogutód nélküli felszámolásáról kevesek és keveset tudnak. A felszámolást kormánybiztos és pénzügyminiszteri biztos irányította. Ezek a (a felszámolás dokumentumai) még a valamikori, majdani kutatás tárgyát képezik. A volt Munkásőrség írásbeli dokumentumainak jelentős része központi utasításra megsemmisítésre, bezúzásra került, már a szervezet végnapjaiban.

Megmaradtak és az Internetre felkerültek viszont videodokumentumok, így a Munkásőrség Video Stúdiójának néhány felvétele is. Ezeket ajánlom megnézni a volt munkásőröknek és az érdeklődőknek. Mai szemmel már másként hatnak a dolgok ugye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése