2009. június 18., csütörtök

Nemzetközi és pénzes kontra hazafias és fegyveres (szervezett)

A hazai tömegkommunikációban, a médiában a primitíven felvázolt jobb és baloldalra osztás magyarázataiba, fogalmi körébe nem fér bele, a Magyar Gárda és a Munkásőrség összefüggés. Márpedig van. Mind a Munkásőrség ami volt, mind a Magyar Gárda ami van legfőbb jellemzője a "hazafias és szervezett (fegyveres)". (Nem véletlen hogy mindkét szervezetnek volt olyan nevű parancsnoka, mint Dósa István. Apa és fiú.) A hazafiság ugyanis az, amikor magyar állampolgárok önkéntesen feladatot és munkát vállalnak. Nem pénzért.
A pénz, a szó, a szervezettség ugyanis egyaránt fegyver. A Magyar Gárda lejáratását a nemzetközi és pénzes körök forszírozzák és finanszírozzák a tömegkommunikációban. A két szervezetet, szervezett erőt ugyanúgy démonizálják és UGYANAZOK.
A hazafiak ugyanis mindig önkéntesek, a zsoldosok pedig lepénzeltek. Ma Magyarországon a fegyveresek - mind a Honvédség, mind a Rendőrség - zsoldosokból, lefizetett állampolgárokból állnak, akik annak dolgoznak, akik fizetik őket. Pénzzel agymosott mankurtokból. Nem véletlen az, hogy a parlementből kiesőnek látszó SZDSZ ezt a helyzetet akarta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése